Alle categorieën
EN

Home > Nieuws > industry News

Wat zijn de ontwikkelingskenmerken van naadloze vierkante buizen met hoge weerstand?

Publiceer tijd: 2022-07-11 Aantal keer bekeken: 10

1. Hoge productie-efficiëntie: het duurt 154 uur om een ​​cilinder met een binnendiameter van 420 mm en een lengte van 12 meter te produceren met de traditionele methode, en slechts 4 minuten om te produceren met de koudtrekmethode.  

2. Hoge kwaliteit: omdat de rollende kop van het boren en het leidende effect, in het snijproces, de blanco buis vanwege de afbuiging van zijn eigen gewicht, wat resulteert in een afwijking van de rollende kop en de boorsnijder, de vorming van afvalproducten. De snelheid van echt product kan slechts ongeveer 60% bereiken, en bij koudtrekproductie kan de snelheid van echt product meer dan 95% bereiken. 

3. Hoge metalen bezettingsgraad: met behulp van de traditionele boormethode om het cilinderblok te maken, is de metalen bezettingsgraad slechts 50-70%. Wanneer geproduceerd door de trekmethode, wordt metaal niet alleen niet in ijzer gesneden, maar kan het ook 30% extensie krijgen, de metaalbezettingsgraad kan 95% bereiken.

4. Kan de mechanische eigenschappen van het productbuismetaal verbeteren: met de methode van tekenen van productie, zodat de blanco meer dan 30% van de plastische vervorming krijgt, vanwege de verharding van de productbuis, is de metaalsterktelimiet aanzienlijk verbeterd. Over het algemeen verbetert de sterktelimiet van de binnenlaag tijdens het proces met 60%. Hoge precisie koudtrekbuis is gemaakt van naadloze warmgewalste vierkante buis en rechte naad gelaste buis als blanco. Na een chemische behandeling wordt het op een speciale koudtrekmachine getrokken door middel van matrijsplanning van een speciaal vervormingsprincipe om zeer nauwkeurige buizen te produceren. De maatnauwkeurigheid is H10 ~ H8, de rechtheid is 0.35 ~ 0.5 mm/m en de oppervlakteruwheid is Ra1.6 ~ 0.4. Fabrikanten van naadloze vierkante buizen moeten technologische verandering en innovatie doorvoeren om de richting van hoge precisie uit te voeren, in lijn met het thema en de vereisten van The Times.
 
Wat is het gebruik van naadloze vierkante buizen met hoge weerstand?

Naadloze vierkante buis als vierkante buis is op grote schaal gebruikt in alle lagen van de bevolking, het productieproces en het naadloze productieproces van stalen buizen is hetzelfde, maar geen naadloze vierkante buis is niet rond en hun vormmethode is niet hetzelfde. 

Naadloze buis is een soort lege sectie, omgeven door ChangGang-verbinding rond, naadloos moment kan transportvloeistof transporteren, er is er maar één, maar niet en pijpen die voornamelijk worden gebruikt voor transporttechniek hebben speciale vereisten, zoals transportolie, aardgas , kolengas, vloeibaar petroleumgas, enz., Het bepaalt de sterkte van het doel, sterkte de hogere taaiheid beter koppelbuis naadloos niet alleen hoge winst, En het gebruik is ook zeer vierkante pijp, de sterkte is voornamelijk goed of slecht staal, en het latere proces is bijna hetzelfde, elke productiefabriek heeft een vast model.

Het kiezen en kopen wanneer staal zeer voortreffelijk is, kan er niet alleen voor kiezen om de productie van staal te voltooien, maar ook om economisch staal te selecteren, om de kwaliteit van de productie niet te beïnvloeden of winst te garanderen, er is een soort economisch dwarsdoorsnedestaal producten die momenteel op de markt zijn, veel gebruikt in de productiestructuur en mechanische onderdelen, zoals boorpijp, automatische transmissie-as, de haak, steigers, enz.

1